O namaSIGNUM MAX je tvrtka koja okuplja tim mladih, ambicioznih i educiranih ljudi s višegodišnjim iskustvom u reklamnoj industriji.

- uz najmoderniju tehničku i tehnološku podršku, nudimo mnoštvo ideja za izvedbu reklamnih i pratećih proizvoda – od izmjere na terenu, dizajna, projektiranja do izrade finalnog proizvoda, montaže i održavanja.

 

 

SIGNUM MAX – maximalno uočljivo

Signum max d.o.o. je hrvatska tvrtka s vlastitim proizvodnim kapacitetom,   prisutna na domaćem i regionalnom tržištu već više od 15 godina. Uspješno se   bavi tržišnim komuniciranjem i strateškim razvojem brandova. Uz najmoderniju tehničku i tehnološku podršku nudimo mnoštvo ideja za izvedbu reklamnih i pratećih proizvoda. Uz stalno prisutnu želju za daljni razvoj, danas tvrtka Signum Max obuhvaća široki spektar asortimana i proizvoda, u cilju zadovoljavanja svih kriterija suvremenog kupca. Djelatnost tvrtke u potpunosti se prilagođava modernom tržištu, te željama i potrebama, kako tržišta, tako i naših cijenjenih klijenata.


Prateći trendove, ulažući u ljude te opremajući se najnovijim tehnologijama, tvrtka je kroz godine napredovala i rasla. Danas brojimo preko 50 zaposlenika te zavidan broj klijenata među domaćim tvrtkama i brandovima. Svakodnevno surađujemo i s klijentima globalno prisutnih brandova koji su lokalno i regionalno prepoznali naše vrijednosti i kvalitete, te s nama ostvaruju pouzdan i partnerski odnos.