Inovacije / Galerija radova

Heineken 3D ogledalo

3D ogledalo s ugrađenom LED rasvjetom stvara magičnu iluziju dubine u vrlo tankom zrcalnom polju. Naizgled multiplicirana svjetla ostavljaju izvanredan dojam kao da se radi o beskrajnom ogledalu.
Heineken 3D ogledalo

Ronhill prezenter za cigarete

Prezenter za cigarete s integriranom LED rasvjetom i jednom posebnošću - okreće se! Tako se proizvod u svakom trenutku može vidjeti sa svih strana i iz svih uglova, a sam pokret ga čini atraktivnijim.
Ronhill prezenter za cigarete

Marlboro poklon kutija

Kutijica za profinjenu prezentaciju proizvoda, a ujedno i elegantan poklon. Osim LED žaruljica, ima ugrađen i senzor za rasvjetu koji se aktivira otvaranjem kutije.
Marlboro poklon kutija

Prezenter za cigarete

Ravne linije, čisti geometrijski oblici i sjajne glatke površine s ugrađenom LED rasvjetom čine ovaj proizvod elegantnim i modernim, a dodatna vrijednost koju ima je električni sustav za otvaranje i zatvaranje aktiviran senzorom osjetljivim na dodir.
Prezenter za cigarete

Marlboro prezenter za cigarete

Prezenter za cigarete s ugrađenim prostorom za skladištenje proizvoda i LED svjetlima koja ističu proizvode u prvom planu. Oblikovanjem odražava eleganciju i izvrsnost samog proizvoda kojeg prezentira.
Marlboro prezenter za cigarete

Heineken šank

Šank s integriranom LED rasvjetom i odgovarajućim plastičnim barskim stolicama napravljenim postupkom termoformiranja. Ovaj sustav demonstrira impresivne oblikovne mogućnosti spomenute tehnologije.
Heineken šank

Pametni stol

Stol s ogromnim interaktivnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji vam omogućava otvaranje, zatvaranje, premještanje ili rotiranje sadržaja. Inovativni način za prezentiranje sadržaja, učenje ili zabavu.
Pametni stol

Dunhill prozorski okvir

Prozorski okvir za izlaganje cigareta izrađen od metala, polikarbonata i akrilnog stakla, s folijama printanim željenom grafikom i LED rasvjetom koja dodatno ističe proizvod. Dobar način da se Vaša promocija nastavi i za radnog vremena.
Dunhill prozorski okvir

Inovacije

Za Vas stvaramo budućnost. Obzirom da smo danas uz Vas, možemo predvidjeti Vaše sutrašnje potrebe. Naši klijenti su naš izvor kreativnosti. Sve što im je potrebno, možemo napraviti. Još i bolje.

Oduvijek smo strastveni oko pronalaska novih načina ispoljavanja vrijednosti našim klijentima i privlačenja njihove pozornosti na potpuno nove i drugačije načine. Potrebe naših kupaca su potencijal za kreiranje sve boljih, inovativnijih i zanimljivijih rješenja. Koristit ćemo naše cjelokupno znanje za pomicanje vlastitih granica kako bi ostvarili Vaše vizije. Mašti na volju, jer ništa nije nemoguće!