Elektronika / Galerija radova

Info pult

Jednostavan i funkcionalan informacijski pult izrađen od lakiranog MDF-a. Ravne linije i geometrijske forme ovaj proizvod čine modernim, dok glatke, sjajne površine pridonose njegovoj eleganciji.
Info pult

Samsung display

Display za izlaganje vaših proizvoda unutar trgovine, s prostorom za postavljanje grafike i željenih informacija o proizvodu te ugrađenim LED svjetlima na vrhu i dnu display-a.
Samsung display

LG trgovina u trgovini

Potpuno dizajniran prodajni prostor za promociju LG proizvoda unutar trgovine. Pruža dovoljno prostora da rasporedite proizvode na željeni način, a ugrađena LED rasvjeta doprinosi njihovoj uočljivosti i prezentaciji.
LG trgovina u trgovini

PS4 display

Prezentacijski display izrađen od plastificiranog metala i pleksiglasa s ugrađenom LED rasvjetom. Djeluje vrlo suvremeno te time odražava duh tehnologije koju promovira.
PS4 display

Canon display

Promocijski display za Canon kojeg možete postaviti bilo gdje unutar trgovine, poput otoka. Napravljen je od lakiranog MDF-a i vrlo kompaktan s postavljenim ekranima na vrhu.
Canon display

Apple display

Proizvod je razvijen za prezentaciju Apple-ovih tehnoloških dostignuća i uređaja. Jednostavnost i elegancija display-a odražavaju te vrijednosti i u Apple-ovim proizvodima. Materijal je lakirani visokokvalitetni MDF.
Apple display

Apple display

Display za izlaganje Apple-ovih proizvoda, izrađen od lakiranog MDF-a s printanom grafikom. po izboru, pravi je primjer jednostavnog ali funkcionalnog dizajna.
Apple display

Apple sustav displaya

Jednostavan i elegantan, upravo poput novog iPhone-a 6, ovaj sustav display-a dolazi u više različitih veličina, pa njime možete opremiti cijelu trgovinu. Izrađen je od lakiranog MDF-a i PET-a s direktno UV printanom grafikom.
Apple sustav displaya

Samsung display

Display za izlaganje Samsungovih proizvoda unutar trgovine. Odjeljci omogućavaju jasnu kategorizaciju proizvoda, a printana grafika na vrhu prikazuje specifikacije proizvoda. Izrađen je od lakiranog MDF-a i polikarbonata.
Samsung display

Elektronika

Digitalna, bežična tehnologija i elektronika razvijaju se iz dana u dan nezaustavljivom brzinom. Svakodnevno pratimo trendove nudeći rješenja koja će Vaš brand lansirati među pionire novih tehnologija.

Kontinuirano kombiniramo različite vrste tehnologija kako bi unaprijedili načine prodaje i osigurali da dobijete samo i isključivo funkcionalna, izdržljiva, efikasna i visokokvalitetna rješenja.

Ispunjavanjem naših visokih standarda i korištenjem najnovije tehnologije održavamo proizvode modernima i suvremenima. Raznorazni svjetleći i digitalni displayi privlače pozornost kupaca i naglašavaju prisutnost vašeg branda.