Digitalno oglašavanje / Galerija radova

DaShef digitalni display

Ovaj totem je digitalni meni namijenjen restoranima, barovima i hotelima, dizajniran kako bi unaprijedio način na koji HoReCa posluje s kupcima. Ugrađeni tablet ga čini interaktivnim, a može se koristiti za vanjsku ili unutarnju upotrebu.
DaShef digitalni display

Digitalni info display

Digitalni informacijski pult jednostavnog i funkcionalnog dizajna, izrađen od lakiranog MDF-a s ugrađenim tabletom. Odlikuje se elegantnim oblikovanjem, sjajnim površinama te interaktivnošću. Može se koristiti za vanjsku ili untarnju upotrebu.
Digitalni info display

Coca Cola digitalni display

Elegantan diplay višestrukih funkcija - može se koristiti za promoviranje proizvoda, obavještavanje kupaca o novostima i najnovijim ponudama ili kao digitalan meni. Može se koristiti za vanjsku ili unutarnju upotrebu.
Coca Cola digitalni display

Heineken 3D ogledalo

3D ogledalo s ugrađenom LED rasvjetom stvara magičnu iluziju dubine u vrlo tankom zrcalnom polju. Naizgled multiplicirana svjetla ostavljaju izvanredan dojam kao da se radi o beskrajnom ogledalu.
Heineken 3D ogledalo

Pametni stol

Stol s ogromnim interaktivnim zaslonom osjetljivim na dodir, koji vam omogućava otvaranje, zatvaranje, premještanje ili rotiranje sadržaja. Inovativni način za prezentiranje sadržaja, učenje ili zabavu.
Pametni stol

Digitalno oglašavanje

Slika govori tisuću riječi. Pokretna slika govori deset tisuća riječi.

Sva kreativnost i tehnološke mogućnosti prikazane su o ovom segmentu proizvoda. Kako spojiti objekte na prodajnom mjestu, elektroniku i korisnika? Korištenjem spoja znanja i elektroničkih komponenti.

Naš posao se sastoji od spajanja iskustva omogućenog aplikacijama i dizajnom interaktivnih sustava, senzorima koji povezuju korisnika i digitalnu platformu te cijelog niza elektroničkih elemenata kao što su ekrani.